Toimitusehdot

YLEISET SOPIMUSEHDOT

1. Tämä sopimus koskee finartisan.fi verkkokaupassa tehtyjä ostoksia ja on voimassa Oy Beagle Boys Ltd:n ja verkkokaupassa tilauksen tehneen asiakkaan kanssa.

2. Oy Beagle Boys Ltd pidättää oikeuden muuttaa näitä sopimusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta. Sopimusehdot ovat voimassa sellaisena kuin ne olivat tilausta tehtäessä. Uusiin tilauksiin sovelletaan aina kulloinkin voimassa olevia sopimusehtoja, jotka ilmenevät finartisan.fi verkkokaupasta.

3. Oy Beagle Boys Ltd:n ylläpitämä asiakasrekisteri on luottamuksellinen, eikä tietoja luovuteta eteenpäin muille kuin tässä sopimuksessa mainituille osapuolille.

 

HINNAT

4. Kaikki hinnat ovat tuotekohtaisia ja sisältävät kulloinkin voimassa olevan arvonlisäveron. Hinnat eivät sisällä toimituskuluja.

 

MAKSUTAVAT

5. finartisan.fi verkkokaupassa maksu tapahtuu ennakkolaskulla, Checkout-maksunvälityspalvelulla tai PayPal maksuna.

 

Checkout -palvelun maksuehdot

 

TAVAROIDEN OMISTUSOIKEUS

6. Tilattujen tavaroiden omistusoikeus siirtyy asiakkaalle kun täysi maksu on saapunut Oy Beagle Boys Ltd:lle.

 

TAVAROIDEN TOIMITUS

7. Tavaroiden toimitusaika on yleensä alle 7 päivää. Oy Beagle Boys Ltd ilmoittaa asiakkaalle viimeistään 30 päivän kuluessa tilauksesta, jos tilattua tavaraa ei ole saatavissa kohtuullisessa ajassa, ja palauttaa saamansa ennakkomaksun, ellei toisin sovita.

8. Tavarat toimitetaan toimitusosoitetta lähimpään postitoimipaikkaan Suomessa, asiakkaan valitsemaan Postin pakettiautomaattiin tai asiakkaan valitsemaan R-kioskiin.

 

VAIHTO- ja PALAUTUSOIKEUS

9. Kuluttajalla on oikeus peruuttaa verkkokaupassa tekemänsä ostos 14 päivän kuluessa siitä kun kuluttaja on saanut tuotteen. Vaihdettavan tai palautettavan tuotteen tulee olla kaikilta osiltaan käyttämätön ja ehjä. Myös pakkauksen tulee olla moitteettomassa kunnossa, mutta pakkauksen voi kuitenkin avata tuotteeseen tutustumista varten. Palautuksen postikuluista vastaa ostaja.

10. Tuotteet tulee palauttaa osoitteella:

Oy Beagle Boys Ltd
Vallikarintie 9
48930 Kotka

11. Mikäli Asiakas on maksanut tuotteen, palautetaan maksu viiden (5) arkipäivän kuluessa siitä, kun tuote on palautunut Oy Beagle Boys Ltd:lle ja sen kunto on tarkistettu. Asiakkaan tulee lisätä palautuksen yhteyteen tilinumeronsa.

12. Jos palautettua tuotetta on ilmeisesti käytetty ennen sen palauttamista, Oy Beagle Boys Ltd:lla on oikeus periä sen hinta ja lähettää palautettu tuote takaisin asiakkaalle asiakkaan kustannuksella ja vastuulla.

 

RAJOITUKSET

13. Näitä ehtoja sovelletaan vain suomalaisten kuluttajien tilauksiin Oy Beagle Boys Ltd:n verkkokaupasta. Jos tilaajana on muu kuin suomalainen kuluttaja, noudatetaan Oy Beagle Boys Ltd:n yleisiä toimitusehtoja.

ASIAKASPALVELU ja YHTEYSTIEDOT

14. finartisan.fi verkkokauppaa ylläpitää Oy Beagle Boys Ltd. Oy Beagle Boys Ltd pidättää oikeudet muutoksiin verkkokaupassaan.

 

Oy Beagle Boys Ltd
Vallikarintie 9
48930 Kotka

info@finartisan.fi

+358 40 1516 041